Kiropraktikk Mobilisering Massasje Kopping Trigger Elektro Sjokkbølge Stretching

 


VELKOMMEN!
Ved ryggklinikken behandler vi plager relatert til muskel og skjelettsystemet.
Vi kan hjelpe deg med smertesymptom fra hele bevegelseapperatet fra nakke til fot eller som forebyggende behandling med massasjeterapi, trening og øvelser.

Ivan Enstad har mer enn 22 års erfaring innen kiropraktikk, muskelbehandling, treningsveileder, idrettsskader, sjokkbølge, koppingmassasje m.m.

Bilde

HVILKE TILSTANDER BEHANDLER VI?

Hos oss kan du blant annet få behandling for både akutte og kroniske smerteproblemer fra rygg, bekken, hofte/ben, nakke, skulder og arm. Vi legger vekt på å bruke flere teknikker under en og samme behandling. En helhetlig behandling gir bedre effekt, og behandlingsperioden kortet ned. Ved Ryggklinikken kan du eksempelvis få behandling for følgende symptom:  Rygg, nakkesmerter, strålesmerter ben/arm, hodepine/migrene, senebetennelse og idrettsskader.

Skjelettets bevegelsesmønster ligger i leddene, og musklene kontrollerer de ulike bevegelsene. Dette er en fungerende enhet sammen med nervesystemet. Ofte består en kiropraktisk behandling kun av manipulasjon av leddene og med lite fokus på muskulatur. Ved Ryggklinikken behandler vi både ledd og muskulatur. En behandling kan inkludere kiropraktikk, massasje, kopping og øvelser. Målet er å gi en mer helhetlig behandling på ledd-muskelsystemet.Forside
Ryggklinikken
Behandling
- Kiropraktikk
- Mobilisering
- Massasje
- Kopping
- Triggerpunkt
- Elektroterapi
- Stretching
- Shockwave
Stretching og øvelser
Kontakt oss

  RYGGKLINIKKEN Torget 6a, 3181 Horten - tlf: 91 88 82 64 - ivan@ryggklinikk.no